Vízum

Pro občany ČR nejsou nutná víza do délky pobytu 30dnů. Pokud budete v Thajsku déle, je třeba dle informací níže zajistit víza. Prosím, zkontrolujte platnost Vašeho pasu (min 6 měsíců platnosti od vstupu do Thajska).

O vízum budete žádat na Thajské ambasádě na adrese: Romaina Rollanda 3, Praha 6

Úřední hodiny: každý pracovní den mezi 9 a 12 hodinou 

K získání jednovstupého turistického víza budete potřebovat:

  • cestovní pas platný minimálně 6 měsíců od data vstupu do Thajska
  • kopii cestovního pasu
  • vyplněný formulář žádosti v anglickém jazyce
  • formulář ke stažení zde
  • český vzor pro vyplnění žádosti

  • pasovou fotografii (pořízenou za posledních 6 měsíců)
  • kopii zpáteční letenky, postačí kopie rezervace zpáteční letenky
  • kopii rezervace ubytování v Thajsku
  • kopii bankovního výpisu za předchozí měsíc (zůstatek na účtu musí být min. 15 000 CZK/osoba nebo 30 000 CZK/rodina)

Poplatek při podání žádosti 800 CZK.

Vyřízení žádosti obvykle do 3 pracovních dnů.